+32 3 295 42 26

Meer informatie over de praktijk

Bekijk hieronder het overzicht van de beschikbaarheid van onze huisartsen, zodat je eenvoudig kunt zien wanneer ze beschikbaar zijn voor afspraken.

VoormiddagNamiddagAvond (>16u)
MaandagDr. Aka
Dr. Henderieckx
Dr. Nobus
Dr. Aka
Dr. Henderieckx
Dr. Nobus
Dr. Aka
Dr. Henderieckx
DinsdagDr. Aka
Dr. Henderieckx
Dr. Lemmens
Dr. Aka
Dr. Henderieckx
Dr. Nobus
Dr. Nobus
Dr. Aka
WoensdagDr. Aka
Dr. Nobus
Dr. HenderieckxDr. Henderieckx
DonderdagDr. Henderieckx
Dr. Nobus
Dr. Aka
Dr. Lemmens
Dr. Lemmens
VrijdagDr. Aka
Dr. Nobus of Dr. Lemmens
Dr. Henderieckx
Dr. Nobus of Dr. Lemmens
Dr. Henderieckx
Dr. Nobus of Dr. Lemmens

Afwezigheden

Dr. Naomi Henderieckx is op vakantie van 6/03 t.e.m. 22/03. 

Dr. Freya Aka is met zwangerschapsverlof  van 1/04 t.e.m. 31/07.  Tijdens deze periode komt  dr. Enid Raats de praktijk ondersteunen.

Afhalen van documenten en attesten

Attesten en voorschriften mogen enkel afgeleverd worden naar aanleiding van de fysieke aanwezigheid van de patiënt. Dit wil zeggen dat dit enkel kan tijdens een raadpleging of huisbezoek. Op telefonisch verzoek kunnen en mogen dus géén voorschriften of attesten verstrekt worden.

Jouw arts mag enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid. Vraag alleen wat redelijk, écht en verantwoord is. Valse attesten zullen steeds geweigerd worden.

Na afspraak zullen verwijsbrieven en resultaten klaarliggen aan de balie waar zij mogen afgehaald worden op alle weekdagen tussen 8.30 en 18.00, af te spreken met de praktijkassistent.

Tarieven

Bezoek aan de praktijk:
Een consult bij één van onze huisartsen kost 10 euro, zo er een GMD (Globaal Medisch Dossier) aanwezig is in onze praktijk. Patiënten met verhoogde tegemoetkoming betalen 1 euro zo er een GMD aanwezig is.

Huisbezoek:
Deze zijn enkel bedoeld voor mensen die te ziek zijn om zich naar de praktijk te verplaatsen. In onze praktijk hebben wij uw dossier en al het materiaal ter beschikking om u op de beste manier te helpen. Een huisbezoek kost 25 euro zo er een GMD aanwezig is in onze praktijk. Huisbezoeken worden enkel uitgevoerd in regio Kontich.

Verpleegkundige  zorgen

Vanaf heden is er elke dinsdag-  en donderdagvoormiddag (8:00 – 10:00 uur) een verpleegkundige aanwezig voor diverse diensten, waaronder bloedafnames, vaccinaties, ECG’s, wondzorg,  parametercontrole, hechtingen verwijderen, oorstoppen verwijderen,… Je kunt een afspraak plannen door contact op te nemen met het secretariaat. 

Info voor vertegenwoordigers

Alle artsen ontvangen medisch afgevaardigden afzonderlijk. Gelieve enkel de specifiek voorbehouden plaatsen hiervoor te boeken. Max 2x/jaar